logo_macarons

MACARONS VIZIJA

 

MACARONS VERUJE U MOĆ PORODIČNOG BIZNISA

Znanje i ekspertiza koju donosi svaka generacija macarons porodice je izuzetno važna i ima nezamenljiv značaj. Kompanija je osnovana 2011. godine, od strane bračnog para Džuli i Veita, sa vizijom razvoja novog koncepta u domenu dečijeg modnog stila koji je jedinstven i prepoznatljiv u dečijem svetu mode. Svaki proizvod kreirali su roditelji koji u potpunosti razumeju osnovne potrebe dece, a to su sloboda, konfor i sreća. macarons je brend pun entuzijazma, članovi komanije su pravi zaljubljenici u dizajn i modu, i upravo zato su rešeni da kreiraju jedinstveni modni stil, kao poklon od porodice za porodice, danas i u budućnosti koja nam predstoji.

MACARONS KOLEKCIJA JE INOVATIVNA, NOVA, JEDINSTVENA I UVEK VODEĆA KADA JE U PITANJU INTERNACIONALNI DEČIJI DIZAJN

macarons kolekcije prodaju se u najprestižnijim buticima širom sveta. macarons je ljubimac među velikim modnim magazinima i internacionalnim blogovima, sa nagrađenim svetski najboljim timom dizajnera u domenu stvaranja dečije odeće, koji je dobio priznanje za izuzetan i inovativan dečiji dizajn od strane prestižnog WGSN Global Fashion Awards, 2012. godine.

ZDRAVLJE I DOBROBIT

Koža je najveći organ ljudskog tela. Ona pokriva i štiti sve što se nalazi unutar tela, ali ona takođe i upija različite supstance iz okoline sa kojom dolazi u dodir. Da bi zaštitili vaše bebe i decu, macarons je razvio inovativne organske materijale, mekane na dodir koje u sebi ne sadrže nikakve hemikalije ili druge štetne materije. Osećaj, dodir, i savršen balans temperature naših odevnih predmeta, kao i dobrobit vaše dece su prioritet, macarons-a.
Inovacije u domenu prirodnih i funkcionalnih materijala se u potpunosti zasnivaju na tradicionalnoj proizvodnji i ekspertizi podneblja odakle nam dolazi macarons. Džemperi i vuneni materijali su unikatni materijali patentirani od strane macarons-a, što ovaj brend čini liderom u razvoju izuzetnih, u mnogim, jedinstvenih organskih materijala.
macarons proizvodi svoje proizvode odgovorno prateći ceo lanac proizvodnje, u cilju doprinosa u stvaranje boljeg sveta i pozitivne budućnosti za našu decu.

awards-1


 

Serendipity Organics je danski brend dečije garderobe koji je posvećen proizvodnji dečije odeće napravljene od najfinijih prirodnih materijala – sertifikovanog 100% Organskog pamuka i meke unutrašnje vune južnoameričke kamile Alpace i Lame. Naš dizajn inspirisan je razigranim, prirodnim i jasnim linijama, koji ohrabruje manje i veće mališane da se osećaju udobno i pametno sa “classic yet casual” izgledom.

Serendipity odeća bazira se na čistim prirodnim materijalima kao što su pamuk i vuna. Svi proizvodi su od pamuka i vune protkani 100% prirodnim nitima – ovi matreijali su najmekši materijali koje možete zamisliti.

Serendipity je osnovan 2003. godine od strane Ane-Sofije Tobiasen, koja je bila inspirisana najnežnijim i najmekšim prirodnim matreijalima, visokog kvaliteta i čistih, jasnih linija prirode, kao i željom da razvije modnu liniju organske odeće za decu
Strast prema najfinijim kvalitetnim prirodnim materijalaima i briga o životnoj oklini ključne su vrednosti postojana Serendipity Organics. Kompanija konstantno razvija nove dizajnirane komade osiguravajući da su proizvodi koje proizvodi etički i pogodni za okruženje i životnu sredinu. Proizvodi od pamuka su 100% organski i sertifikovani GOTS priznanjem, a ceo proizvodni process poseduje Fair Trade Sertifikat SA8000.


 

Kite-logo

KITE

KITE je engleski brend, društveno odgovoran brend dečije garderobe od 0-11 godina. Donoseći životnu strast i brigu o okolini, samo nekoliko metara od mora u Dorsetu, svaki komad KITE brenda dizajniran je originalnim zanimljivim detaljima, a proizveden po najvišim standardima. KITE dizajn oslanja se na lepotu okoline Dorset-a uključujući obližnje peščane plaže, “Jurassic Coast” svetske kulturne baštine i Purbeck brdima – davajući svojoj kolekciji jedinstven izgled koji je inspirisan prirodom.

Kada je u pitanju kvalitet, KITE ne pravi kompromis. KITE je zaradio poverenje potrošača time što uvek koristi najmekše organske materijale i fin rad, trudeći se da svaki komad odeće izradi tako da bude udoban i dugotrajan za decu. Prodavajući premium organski pamuk po cenama materijala koji nisu organski, KITE predstavlja najisplativiji brend za kvalite koji pruža.

Awards_Kite